Tråkigt besked

Fick besked på fm att den lilla fralla valpen vi skulle köpa inte överlevde födseln, och självklart var det en mörk tigrerad tjej så som vi verkligen ville ha :( Hon låg fel och när dom kom in till djursjukhuset hade bakbenen kommit ut och veterinären drog fram henne, men det var försent då moderkakan lossnat Är extra tråkigt då jag fått sån bra kontakt med uppfödaren och nu måste jag börja om och leta.

Är fortfarande väldigt förkyld men ska jobba två nätter och är ledig i helgen.

Alla marsvinsbäbisarna mår fint och växer bra :)

Sjuuuk!

Blev väldigt hastigt dunderförkyld i måndags och har legat med hög feber ända tills idag. Har haft så hemskt ont i halsen och nästan kvävts av allt snor :( Det susar och knäpper i ena örat, näsan är röd och flagnar av allt snytande och det går knappt att höra vad jag säger för jag är så hes. Hade jag inte varit vaccinerad för influensan så hade jag trott att det var det jag hade för jag kan inte minnas sista jag var så jäkla dålig! Är något bättre idag så jag hoppas kunna börja med lite burstädning till kvällen, mina stackars marsvin är inte vana att bli så dåligt skötta som dom blivit senaste dagarna och det ger mig hemsk ångest. Mina vovvar är sura på mig för att jag är så tråkig och bara ligger och när dom väl får komma ut så blir det kortast möjliga promenad. Var väldigt trevligt med ett MM att läsa i sängen och jag längtar redan till nästa utställning, som tyvärr är flera månader bort.

Utställning igår

Var till Valbo igår och hade en trevlig men lite långtråkig dag då min goda vän A fick förhinder. Hade 6st med mig fast en skinny tjej var med för att flytta till ett nytt hem. Min snälla make var chafför och åkte många mil den dagen.
Resultaten var helt okej.
Destiny´s Charles 89p BIR cert och eftersom det var hans tredje så är han nu svensk champion :D
Destiny´s Gabriella 86p
Destiny´s Juliette Bästa ost1
Destiny´s Ulltuss 88p i pet
Bergatrollets Rut-ger 88p cert

I torsdag kväll födde rexen Kakuna två gossar men den ena klarade sig tyvärr inte. Har väntat så på den kullen då deras underbara pappa gick bort för ett tag sedan och jag är så glad att det finns en väldigt fin liten hane kvar :)
Han ska heta Gameboy då pappa hette Super Mario. Eftersom batterina till kameran är slut så finns det ännu inget foto på honom.

Lite sliten

Jobbade min första helg med dagpass helgen som var och det gick bra men var ganska jobbigt, är ändå lite stolt att jag klarade det :) Var ledig i går och även idag så det har städats burar för fullt men nu är det klart. Måste trimma lite mer på de som ska med på lördag och även förbereda allt annat så mycket det går, för onsdag och torsdag natt jobbat jag 12timmars pass så det som inte är klart måste göras fredag kväll när jag är lagomt trött.
Ser verkligen fram emot lördagen när det inte är så långt att åka och så en härlig dag med goda vänner :D

Föddes två kullar förra veckan men jag har inte hunnit fota dom ännu. Är en self golden kull och en ridgeback kull, lite ovanligt i min uppfödning men mammorna kom hit dräktiga. Nästa kull blir en rex och Kakuna är rejält rund och det är full rulle där inne :)

Ny vovve

Har ställt mig på kö för en ny vovve så håll tummarna för att det föds en liten tjej till mig runt 19/2 :) Har länge velat ha en Fransk bulldog och nu kanske den drömmen blir uppfylld! Föräldrarna ser kanonfina ut och uppfödaren verkar så trevlig och bor bara 3mil härifrån.

Har anmält 5st till utställningen i Valbo 12/2 och det blev två skinny, en lakeland, en rex och otroligt nog en pet :) Ska bli så kul att komma iväg igen och jag längtar så!

Vi börjar nu med ett nytt schema så jag kommer börja jobba dagpass varannan helg och några nattpass under veckorna. Tror att det kommer funka bara jag kommer in i det fast ett pass är lite väl långt, 9-21.30! Jobbar som tur är med syrran då så det löser sig säkert.

Har börjat ta sömnhormon till nätterna och sover faktiskt bättre då :)

RSS 2.0