Älskade Märta!

Goa söta Märta har nu lämnat oss efter en hjärnblödning eller liknande som gjorde henne delvis förlamad med väldigt dålig balans. Vi kämpade några dagar med förhoppningen att det skulle bli bättre men tyvärr gick det åt andra hållet och hon fick somna in ;( Har några fler gamlingar som är på väg åt samma håll och det är alltid lika tufft :(

Dagen efter

Var till Kallhäll igår och ställde ut 3st och det var väl helt okej resultat :)
Peter Prick 88p cert
King Kong 87p
Gorgeous Fylgia Bästa Ost1
Är som vanligt totalt paj efter en så lång dag och många timmar i bilen, orkade inte vara kvar till finalerna så A fick ta emot min rosett.
2st är på väg till Småland och jag har alltid lite ångest innan dom är framme, vill ju inte att mina älsklingar ska vara rädda längre än nödvändigt

Behöver ha in lite nytt blod och är på jakt efter nya avelshanar, hade hittat en men transporten sket sig med 30min :( Får se om det går att lösa till utställningen i Västerås istället.

Full rulle

Här är det full fart som vanligt :) I fredags åkte jag och maken till Ludvika, Falun och Borlänge på lite olika zooaffärer, blev lite fiskar till maken och lite mat till mina små älsklingar. I lördags fick vi hem en lastbil med hö så nu är det nästan fullt på höskullen. I söndags blev det en tur till Rättviks marknad och det var riktigt kul för jag har inte varit dit på flera år, fast det var ungefär samma saker fortfarande. Blev lite godis och munkar :)
Det flyttade även några marsvin under helgen och jag tror att dom kommer få det så bra!
Måndag var det storstädning av alla burar i stugan och tisdag var det vila inför nattens arbete. Kom hem med bussen för ett tag sedan och har skött om alla djuren förutom hästarna som ska fodrar innan jag går och lägger mig. Är djurrummet inne som ska städas i morgon eller redan ikväll om jag orkar, måste i alla fall vara klart innan helgen eftersom jag jobbar tre lååånga dagar!
På måndag har jag möte med studievägledaren i Mockfjärd och det ska bli så spännade att börja plugga igen :)

Snart Kallhäll

Har kommit så många fina ungar sista tiden och jag vill ju som vanligt behålla allihop men det funkar ju inte :( Lite lyxproblem tycker jag nog :)

Har precis anmält 4st till Kallhäll och så ser det ut att bli en del leveransdjur som ska med dit också.
Flyttar 4st denna veckan och många har blivit tingade och det är alltid lika roligt när det känns som bra köpare :) Sen finns det en del idioter som hör av sig också och då blir man lite trött!

Håller på att kolla upp om jag kan få till en studieplan som kan funka med jobb och min klena kropp för jag skulle verkligen behöva utbilda min till undersköterska. Har inte fått tag i studievägledaren ännu.

Idag kommer kära maken hem igen och nu är jobbet uppe i fjällen snart färdigt, och sen får det bli jobb här omkring så jag slipper vara ensam hela jäkla tiden, har verkligen tröttnat på det då han legat bort ända sedan i maj.


RSS 2.0