Regn och regn!

Hejsan!

Är så tråkigt att ha marsvinen ute i hundgården när det bara regnar, varför kan det inte vara något mitt emellan äckelvarmt och hällregn??
Har nu haft en veckas semester och ligger mest, vet inte om det är biverkningar från nya medicinen eller om kroppen håller på att ge upp men jag är så matt och trött :(
Skulle så gärna vilja åka på utställningen i Järbo men Marina jobbar natt hela den helgen så det går inte.
Har rakat nya vovven och han ser inte riktigt klok ut men glad blev han :)
Har ett överflöd av hanar just nu och hur gärna jag än vill behålla dom så går det inte, tänk om man kunde ha hanar i stora flockar som honorna fast då fanns det väl inget stopp för mig!
För 1½ vecka sen fick jag hem 3st möss som kommer från en djuraffär i Skåne som la ner och alla djuren skulle bort, jätteblödiga jag ville så klart hjälpa till och mössen fick på sin resa mellanlanda hos Annelie i Nässjö ganska länge innan resten av transporten gick att lösa genom att mina föräldrar åkte på semester och då fick ta en längre vända hem för att kunna möta upp Annelie i Jönköping, tur att hela släkten är lika förtjusta i djur :) Ett stort tack Annelie för all hjälp!

Ha det bra!
Mvh Ingela

Varmt varmt!!

Hejsan!

Väldigt länge sedan jag hade tid och orka att skriva något. Håller på att förgås av denna vidriga värme och jag längtar tills jag får semester om två veckor! Många marsvin bor nu ute i hundgården och trivs jättebra. Det har kommit flera kullar här sista tiden med många ungar i och då blir det tyvärr även några som inte klarar sig men jag matar och hjälper till så mycket jag bara kan.
Har många djur till salu och eftersom det börjar bli lite väl många här hemma så går det också bra att fråga på sånna som inte finns på till salu sidan, kan även tänka mig att låna ut hanar till seriös avel.

Förlorade våran äldsta hund för en månad sen då hon fick livmoderinflammation och det har varit stor sorg och saknad, men nu är det full rulle här då vi nyligen fick hem en liten Shih Tzu gosse på 6månader. Han heter Tyzon och är helt underbar och han och vår schäfer Didde leker så man tror dom ska riva hela huset. Har ju även en äldre blandistik som helst låtsas som att de andra två inte finns så hon kan lulla omkring i sin egen värld  och mysa med katterna :)

Ha det bra i värmen!
Kram/ Ingela

RSS 2.0