GOTT NYTT ÅR!

Har nu under kvällen jobbat sista passet för i år men det är ju inte så bra som det låter med tanke på att det snart är slut på året ;)

Trodde det skulle komma en sista kull detta året men Peggy kniper tydligen ihop ett tag till.

Önskar alla ett GOTT NYTT ÅR!

Fly förbannad!!

Såg på fm en annons på blocket om ett gäng djur bla några skinnysar och direkt blir jag rädd att det är det är någon som kommer från mig så ja mailade, och visst var en härifrån så jag sa direkt att jag skulle hämta hem honom. Nu var hon inte hemma förens till kvällen men hon började via sms tjata att jag skulle ta alla djuren och fast jag sa nej gav hon sig inte så jag gick till slut med på att kolla runt och se om jag kunde omplacera vidare några. Det var 5 marsvin, en kanin, 2 hamstrar och tre råttor. Satte igång värdens räddningsaktion och skickade sms hela dagen hit och dit och hade troligen några hem på gång och var därför redo att med hjälp av maken åka till Borlänge nu på kvällen med hästtransporten för att hämta hem alla djuren med tillbehör, då får jag ett sms att hon ändrat sig och tänker behålla alla djuren :( Vad fan är det för fel på folk!!!!!! JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT!! Jag har så nog med min dåliga hälsa och varje dag är en kamp för att de djuren jag har ska få allt, men ändå kan jag ju inte säga nej när det är några djur som behöver min hjälp och så blir man bara utnyttjad! Kan lova att jag inte är trevlig att vara i närheten av just nu om man är människa, men pysslar med mina djur som alltid är så goa och tacksamma för allt jag gör och då kan jag inte bli annat än glad :)


Julafton

Hoppas ni haft en härlig julafton! Vi var hem till syrran i Tunsta och träffade tomten och åt massor med gott innan jag åkte och jobbade :) Var en lugn och skön kväll på jobbet så det funkade även om jag är väldigt slut nu. Kommer marsvinsköpare i morgon och sedan blir det mer jobb på eftermiddagen. Ska nu ta och bada ett par av gossarna som är till salu så dom är fina inför morgondagen, blir en liten hane som ska flytta och bli sällskap till en äldre herre som blivit ensam.

Ha en fortsatt skön helg mina vänner!

Orkeslös

Är väldigt tufft just nu och allt jag gör är jobbigt! Har jobbat mycket och det är väldigt struligt på jobbet med personalen och att schemat måste göras om pga att FK tar av brukaren tid och gör om en del till jour :( Kommer bli ett riktigt skit schema i från februari och hur jag och flera med mig ska klara att jobba så förstår jag inte.

Har i alla fall fått tag i en riktigt underbar läkare som inte behandlar mig som en tokig hypokondriker och jag var till Strängnäs och träffade henne i onsdags. Efter flera timmars prat och undersökning får jag med mig inte mindre än 13st recept och en lista på tillskott jag ska köpa på hälsokostaffären :) Jag har bla underfunktion i min sköldkörtel, B12 brist och mina binjurar håller på att lägga av så det kommer bli fullt upp med att stoppa i sig tabletter och ta sprutor. Har fått lära mig ta B12 sprutor själv och det var inga problem. Var så underbart att träffa någon som kan förklara alla konstiga symptom jag haft under flera år och som inte tycker att det är konstigt att jag är så dålig. Det som var mindre trevligt var att många av mina symptom också stämmer in på MS, så om inget av det jag fått nu hjälper så måste jag in och ta ryggmärgsprov.  Vaknade upp lördag morgon med hemsk värk och med fler svullna lymfkörtlar och sånna dagar vill man bara dra täcket över huvudet och sova, har i alla fall lyckats köpa alla julklapparna och städat en massa burar under helgen för djuren ska då inte lida för att jag är paj.

Har anmält 4st till utsällningen i Kallhäll och jag hoppas att någon av alla medicinerna hunnit hjälp lite tills dess.

Jobbar hela julen så det kommer inte bli mycket firande, får tänka på att det blir lite extra pengar i januari som tröst.

RSS 2.0