Skit mail

Om ni får konstiga mail från min adress så beror det på att mitt konto blivit kapat och jag kommer just nu inte åt det, väntar på att få det återställt men det tar lite tid. Jävla skit också :(

Klumpfia!!

Som att det inte räcker med mina vanliga krämpor så måste jag ju bara lyckas ramla ner från höskullen också :(  Gjorde det i går kväll och har bara med väldigt starka tabletter tagit mig upp för att sköta djuren idag. Ryggen är svullen och blå och jag tror nästan hela kroppen är stukad och sträckt. Jag hoppas verkligen att jag är mycket bättre till helgen när jag ska jobba tre dagar!

Har i alla fall lyckats trimma lite idag och jag ser verkligen fram emot utställningen i Eskilstuna nästa helg. Har anmält 7st men minst en blir inte med.

Nu ska jag gå och lägga mig och tycka lite synd om mig själv ;)

Jobbat idag

Länge sedan jag orkade skriva något, djuren och jobbet tar all tid och ork :)
Skulle varit till Järbo idag på utställning men fick lov att jobba. Hoppas kunna åka på båda utställningarna i Eskilstuna istället.
Har satt massor med honor hos hanar så i Maj/juni blir det babyboom, är ju planerat så det finns gräs att ge dom små :)
För ovanlighetens skull så har det varit väldigt lätt att sälja skinnys och jag hoppas att det fortsätter dyka upp trevliga köpare!! Just nu har jag inget till salu och ett gäng tingade.

RSS 2.0