Allergi

Idag kom skinnytjejerna Serafia och Lovely hem från Stockholm där dom bott i några veckor, dom har varit utlånade till en familj där ena sonen var allergisk mot en del djur. För mig skulle ett liv utan djur vara helt meningslöst så därför hjälpte jag gärna till och lånade ut ett par marsvin så dom fick prova. Nu gick det glädjande nog bra och i slutet på sommaren hoppas jag att det finns ett par bäbisar som passar som kelgrisar till dom.

Rex honan Lucy började dreggla igår och jag kan inte tro annat än att det är början på toxocos :( Har gett kortison och matar henne med allt som jag kan komma på och än så länge tuggar hon i sig gräs själv.

Lill skinnytösen som föddes för några dagar sedan fick jag till slut avliva då hon blev så dålig :(

Får glädja mig åt de superfina lakelandbäisarna som snart är 2v och fräser fram som två tokar :D

Händer en del

Har kommit två kullar senaste tiden, i den fösta var det min grey tan hona som födde två crested lakeland och en av varje kön :) Pappan till ungarna är Termo-Troll som har massor med grey i sin stam och förhoppningen var såklart grey lakelands men det blev inte vad jag förväntat mig men absolut inget sämre! Honan är Black Fox och stannar absolut och gossen är Bl/go/wh Tan och super söt men blir troligen till salu. Bara för någon dag sedan födde Cassandra en tjej och nog trodde då jag att det skulle vara mer än en bäbis. Det är en kolsvart skinny med bra behåring möjligen lite för lite. Det tråkiga är att hon av någon anledning legat fel och var sned i kroppen och benen, kroppen blev bra på bara några timmar och benen är också mycket bättre så troligen blir hon helt normal, men jag är tveksam om hon diar som hon ska :(

Det händer massor i friggeboden och senast i går var vi och köpte panel till tak, lister m.m. En bekant som är elektriker har varit förbi och talat om vad som ska köpas hem för att han ska kunna koppla in elen, vilket kanske blir till helgen. Det blir inte en billig historia kan jag lova men det kommer det vara värt :D Maken är helt underbar som bygger största delen av sin fritid!

I slutet på förra veckan fick jag helt plötsligt nytt schema med 13 timmar till trots att chefen fått intyg om min hälsa, det visade sig att hon klantat sig när hon gjorde förra schemat och att det fanns tid över som inte användes och då kastade hon ut det lite här och där :( Igår hade vi p-möte men då hade hon redan slutat så jag fick inte chansen och fråga vad fan hon tänkte med. Till hösten kommer vi få en enhetschef som vi hade som vikarie förra sommaren och som vi tycker väldigt mycket om och det känns underbart. Jag gick under protest med på att gå upp i tid under sommaren för att se hur det kändes men schemat måste absolut göras om och det tycker alla i gruppen. Visst är det kanon med högre lön men jag är redan sängliggande efter jag jobbat helg och nu blir det 5.5 och 7.5timme till per helg. Nu måste mina nya mediciner funka!! Trappar sakta upp så jag hoppas verkligen att det kommer bli skillnad om några månader.
Sitter just nu och väntar på att någon från vårdcentrelen ska ringa upp då jag måste förnya några recept, kommer väl blir gnäll om att jag tagit mer smärtstillande än jag borde men med detta och kommande schema så är det bara att knapra på för att överleva.

Eskilstuna

Tidigt i morse åkte jag och maken till Eskilstuna på utställning. Räknade med att ha med mig 5st då två jag anmält redan var strukna av olika orsaker, men min lakeland hona ville absolut inte följa och kastade till när jag lyfte henne så jag hölla på att tappa taget vilket gjorde att det lossnade en stor tuss med päls och jag fick med många fula ord sätta tillbaka henne bland sina vänner :(  Blev alltså bara fyra och en som skulle flytta. Gick lite fortare än beräknat att åka så vi kom fram i god tid och checkade in. Visade sig att inom första två timmarna var alla mina upp för bedömning så då orkade jag inte stanna i flera timmar bara för att en skulle upp i bis final. På vägen hem stannade vi till vid en stor zooaffär i Västerås och köpte ett par fiskar och lite godis till vovvarna. Väldigt skönt att inte komma hem så sent och i morgon ska vi iväg till Borlänge för att inhandla en massa grejor till friggeboden. Maken har börjat regla upp och även köpt golv så det går sakta framåt :D

Dagens resultat:
Destiny´s Airi 89p cert och BIR 1/1 Så bra poäng trodde jag inte :)
Destiny´s Gameboy 88p BIR-J 1/1 Samma här på en så liten bäbis!
Bergatrollets Rut-ger 87p 1/1 Lite synd att jag badat honom för nära inpå utst och pälsen därför inte var perfekt :(
Destiny´s Chris (petclass) 89p 4/4 Kul att det gick bra för den lilla killen, står mycket söt! på hans kort :)

Är absolut nöjd med dagen då jag inte hade några större förväntningar :D

Älskade mail

Har äntligen fått tillgång till min mail igen och det är lite sjukt hur beroende av den jag är!!

RSS 2.0