Askersund m.m

I fredags blev jag duvägare, har velar ha duvor sedan jag var liten men det har aldrig blivit av. Dök nu upp några på blocket här i Gagnef som omgående behövde nytt hem så jag kunde inte motstå dom :D Är ett underbart kuttrande och skrattande inne i djurrummet nu och förhoppningsvis så ska dom med lite jobba bli så tama så dom kan flyga fritt en stund varje dag.

Gick upp tidigt lördag morgon och gjorde i ordning de djuren som skulle flytta och sedan bar det av till Askersund. Stannade till i Örebro först och hämtade en skinny som behövde transport. Träffade flera uppfödare och andra djurälskare och bytte djur, finns nu många nya fina marsvin från Bäckebo´s och Zurvivings :D

Är väldigt många som vill köpa marsvin just nu och jag har flera i kö på kommande kullar. Flera har flyttat både fredag, lördag och söndag.
Är två rejält stora damer i lilla flocken inne och jag hoppas verkligen att allt går bra!!

Har anmält 6st till utställningen i Eskilstuna :)

Transport

Länge sedan jag skrivit något här :)
Det lunkar på som vanligt med marsvinen, man matar, mockar och pysslar. Årets första kull föddes under natten, det var Bus Botilda som fick 3st rejäla gossar.

Har tingat ett helt gäng med nya marsvin som kommer hem 28/1, kommer åka till Askersund och möta upp Annelie mfl. från Björneke. Jag kan hjäpa till med transport av smådjur fram och tillbaka den sträckan jag åker och Annelie kan ta med från Askersund och ner till Björneke och eventuellt någon enstaka uppåt.

Jag skulle ju börja plugga nu i januari men då håller dom kursen på att helt otillgängligt ställe och på tider som jag jobbar så det gick ju inte, fanns inte möjlighet att gå även på kvällar som studierådgivaren sa då vi hade möte och jag är så besviken :(

Är en tung period just nu då vi fick lov att ta bort en av hästarna förra veckan ;(


RSS 2.0