Kida

Igår morse när jag kom hem från jobbet var Kida äntligen smal och det är ju så spännande att få kika i husen efter bäbisar :D Trodde verkligen inte att det bara skulle vara en men fler var det inte hur jag än letade :) En stor trefärgad tjej var det och hon kommer säkert att stanna. Kida kommer efter detta gå i pension och bara ha det bra i storflocken.

Idag flyttade Ghost och Gorilla till en familj i Säter och blir gosemarsvin :)

I morgon är maken ledig så vi ska åka till Västerås och eventuellt Örebro så fort jag slutar på morgonen och gå i zooaffärer. Blir väl mest fisk det kommer handla om men det brukar ju även finnas lite annat jag kan kolla på och så brukar det bli lite smått och gott åt alla djuren där hemma.

Hoppas kunna åka på utställningen i Eskilstuna 19/5 men inget bestämt ännu.

Utställning igår :)

Urk så trött och sliten jag är idag, sovit största delen av dagen. Jag och maken var ju till Kallhäll igår och det var en väldigt trevlig dag som vanligt :) Jag ställde fyra skinnys och två fick cert så jag är så nöjd!
4st killar flyttade till nya fina hem och inte en enda ny blev det, ovanligt för att vara jag ;)

Är rejält förbannad på två tjejer från Åland som tingat en fin skinny hane av mig för ett tag sedan och så skiter dom i att höra av sig före utställningen om att dom inte ska ha honom :( Så kul tror jag inte han tyckte det var att sitta i en transportbur i över 12timmar helt i onödan. Vad är det för fel på folk?

Bus Kickan

I går kväll när jag kom hem från jobbet var Kickan smal och jag trodde det skulle vara ganska många ungar men två rejäla bäbisar var det, en lakeland hane 123g och en skinny hona 126g. De var nog några timmar gammla då för det var full fart på dom :)

Väntar nu på att Kida ska föda men det är nog några dagar kvar.

Är dags att börja förbereda inför helgens utställning och jag blev glatt överraskad att det var så många skinnys i seniorklassen :)
Det är många hanar som ska flytta så det kommer nog bli lite tomt efter dom.

Glad Påsk!

Länge sedan jag skrev och fast jag planerar att skriva ofta så blir det inte av :(  Utställningen i Tierp kom jag inte iväg på då jag låg med influensa och hade en nära döden upplevelse, verkligen skit tråkigt! Har anmält ett gäng nakenfisar till Kallhäll och det ska bli så kul :)

Har varit väldigt rörigt och jobbigt sista veckan då pappa åkte in till akuten i söndagt pga långvarig hosta men blev inlagd då dom hittade ett allvarligt hjärtfel på honom. I tisdags fick han en pacemaker och mår mycket bättre så det hela verkar ha löst sig, men vad orolig man blir! Har ju hjälpt mamma med hästarna och urk vad irriterad jag blir på min klena kropp :(
Jobbar natt nu men är ledig i helgen så det blir förhoppningsvis god mat med familjen om pappa orkar med.

Har två tjocka skinnydamer som bör föda snart och flera kullar börjar bli leveransklara.

Ha en riktigt härlig påskhelg!

RSS 2.0