Överraskning!

Hej!

Fick en söt överrasning när jag skulle lyfta ut en av Magdalenas ungar för i ena huset bredvid Clara låg en unge som jag först trodde var en av Magdalenas men som visade sig vara nyfödd :) Blev bara en flicka på 129g som ska heta Hilja. Pappa är Imargos Folos.

/ Ingela

Kallhäll i lördags!

Hej!

Vi var till Kallhäll på utställning i lördags och det var en kanontrevlig dag som inte blev sämre av att Baltasar fick sitt fjärde cert och därmed är svensk champion!!! Jag blev verkligen överlycklig :) Gick även kanonbra för cuygossen Pontus som blev bästa guide på 89p!! Han följde sedan med Annsofie hem till Hallstahammar där han ska fräffa tjejer ett tag.

16st marsvin flyttade till nya hem, två ända till Danmark. Blev bara en ny med hem som jag länge väntat på, en De white cuyflicka som ska finnas här för Pontus när han kommer hem.

Har fått veta att alla djuren jag skickade i lördags har kommit fram och mår bra och alla nya ägare verkar nöjda så nu kan jag slappna av, är superfjantig och oroar mig så för dom som ska transporteras långt och ibland i flera dagar.

Ser ut att bli väldigt lungt med utställningar ett tag nu då nästa som Norrort har är alldeles för långt bort för oss.

Ha det! / Ingela

Magdalena

Hejsan!

Är väl dax att börja skriva i nya bloggen!
Ligger lite efter med både det ena och det andra just nu känns det som, vill få klart nya hemsidan och var en bit på väg tyckte jag med då sticker nästan all text jag var klar med iväg så massor måste göras om, suck! Och så har jag inte ens hunnit ta kort på den kullen som föddes i onsdags, dåligt! 
Det var Magdalena och Imargos Termo-Troll som blev föräldrar till 4st, två av varje kön. Tre av dom var varulvar men den fjärde är något av det finaste som fötts här och självklart är dom så söta allihop. Kallade Magdalena för padda innan hon födde för det var exakt vad hon såg ut som och nu får jag kalla henne mjölkko istället (kärt barn har många namn) för det är vad hon är, hon diar sina ungar och Hennys gossar och nu även en nästan 5v virvel bäbis som jag fött upp för hand :) Såg som tur var att Henny hjälpte till med Magdalenas också så då ska det nog gå bra, men jag får hålla kolla så dom minsta får det dom behöver och det verkar inte vara några problem då dom är stora och framåt.

Fick bekräftelsen till Kallhäll och tänkte nästan ta till lipen när jag såg att även alla leveransdjur ska checkas in, inte för att jag har något att dölja utan för att jag har 15st som ska flytta. Tycker absolut att det är kanonbra för att få stopp på smittor och det är inte bara en gång jag stått på en utställning med ett djur jag köpt som varit så fullt i static att jag knappt velat ta i det och sånt vill jag verkligen slippa. 

Har en dräktig tjej här som gör mig väldigt orolig eftersom hon bara är ca 15v. Fick hit henne med de andra omplaceringarna men hon skulle vara en gosse som hette Alvin och satt med en lakeland hane när hon kom. Jag kollade aldrig utan hon hann vara här i flera veckor innan jag insåg att det var en hona och det skäms jag verkligen över, nu var det kanske redan försent när hon kom och det får tiden utvisa, det viktigaste är att det går bra och Alvin är numera en Alvina och en så fin creamagouti nonself.

Ha det bra!
/ Ingela

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0