Resultat

Hade en kanontrevlig helg i Eskilstuna/Hallstahammar, kvällsutställning passade mig kanon som är kvällsmänniska :) Är väldigt nöjd med resultaten!

Destiny´s Xerex 89p cert BIR 
Destiny´s Esse 89p cert BIR-R
Destiny´s Romantica 88p
Destiny´s Unique 87p
Destiny´s King Kong 87p

Var kvar och städare lokalen och vi var klara vid 23.30. Sov över i Hallstahammar och fick där se massor med underbara cuy och marsvin och en belgisk jätte som var mer som en hund än en kanin :D Innan maken hämtade mig på söndagen passade jag på att plocka en stor säck med kirskål så det blev stor fest hos marsvinen när vi kom hem.


Utställning på lördag :)

Har börjat förbereda inför lördags kvällsutställning i Eskilstuna och jag kommer sova kvar hon min goda vän AS eftersom det troligen kommer bli ganska sent innan allt är klart. Ska visa 5st skinnys och så flyttar en liten rex och en lakeland hane ska stanna i Strömsholm några veckor hos en flickvän ;)

2/6 ska jag och AS vara i Sågmyra hela dagen och visa upp marsvin för alla besökare när det är Sågmyra dagen :)

Har flera tjocka honor men det är någon vecka kvar tills det börjar komma bäbisar.

Har haft en hel del problem med oseriösa köpare senaste tiden och har t o m haft funderingar på att lägga ner min avel då det tar för mycket energi med dessa idioter. Är tur att de trevliga och seriösa människorna är fler och jag hoppas ta nya tag framöver med ny till salu sida m.m.

RSS 2.0